Meteen naar de inhoud

Hieronder leest u de ervaringen van anderen.
Wilt u uw ervaring delen? Graag!
Hier kunt u een beoordeling geven.

Reviews op deze website

Fijn samenwerken

Rated 5 out of 5
29 juli 2022

Sander heeft op korte termijn erg mooi draaistel geleverd. Zeker een plek waar ik nog eens aanklop voor meer houtdraaiwerk

Avatar for Arjan
Arjan

De magie van hout draaien

Rated 5 out of 5
1 mei 2022

Leuke workshop gedaan bij Sander. We begonnen met wat theorie en de eigenschappen van de verschillende beitels. Daarna lekker aan de slag. Blijft fantastisch om van een prachtig werkstuk te maken van een veredeld stuk brandhout.

Avatar for Martijn
Martijn

Workshop

Rated 4 out of 5
20 december 2021

Mijn eerste workshop in houtdraaien was leuk en leerzaam! Dank voor de privé les Sander!

Avatar for Ziets
Ziets

Geweldige morgen. Gehad

Rated 5 out of 5
15 december 2021

Rustige uitleg allereerst een stukje VEILIGHEID zen
RESPECT voor de beitels en het hout ,daarna uitleg over wat technische details over snijden en schrapen en gebruik van verschillende beitels,toen wat proefstukken gemaakt met verschillende beitels al met al een mooie en leerzaame
Morgen,

Avatar for Harry Tieke Zwolle
Harry Tieke Zwolle

Precies zo een vakman als je zoekt!

Rated 4 out of 5
22 maart 2021

Sommige klusjes kan je niet zelf uitvoeren. Zo zocht ik iemand die een nieuw handvat voor onze helmstok kon draaien. Even gezocht en helemaal tevreden

Avatar for Sjoerd Wartena
Sjoerd Wartena

Hamer met slagblok

Rated 5 out of 5
22 februari 2021

Als trouwambtenaar was ik op zoek naar een hamer met slagblok. Gelukkig kon Sander op basis van een voorbeeld een prachtig exemplaar voor mij maken. En om het helemaal af te maken is het slagblok voorzien van mijn logo. Echt een uniek exemplaar!
Het enthousiasme van Sander werkt erg prettig en dat kun je ook merken in de snelheid waarop hij reageert en hoe hij met je meedenkt om een nog mooier resultaat te bereiken.
Wanneer je dan thuis het pakket ontvangt, met persoonlijke brief, een presentje en toelichting van het gebruikt type hout dan is de beleving compleet.
Al met al, een blije klant. Bedankt Sander!

Avatar for Noortje
Noortje

Kaartenhouders

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

Elk exemplaar is uniek! Ik vind ze zo mooi en kon niet kiezen, dus meteen maar een flink aantal gekocht, ook om als cadeau te gebruiken. Heerlijk om zo een stukje natuur in huis te hebben.

Avatar for Beatrijs
Beatrijs

Doosje met deksel

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

Een prachtige handgemaakt product, zo uniek en prachtig! Super blij mee! Als cadeau voor mezelf dit keer, maar heb er meteen nog één voor mijn vriendin besteld. Super gaaf om cadeau te doen. Bedankt Sander. Je persoonlijke service en vakmanschap worden zeer gewaardeerd.

Avatar for Beatrijs
Beatrijs

Prachtige uitvoering

Rated 5 out of 5
5 december 2020

Een mooie houten klopper, fijn afgewerkt en prachtige tekening in het hout, erg blij mee. Ligt goed in de hand.

Avatar for Rudy
Rudy

Goede samenwerking

Rated 5 out of 5
16 november 2020

Goed samengewerkt voor een project. Mooie schaal

Avatar for Jeroen
Jeroen

Reviews op Google

UITSTEKEND
1 recensies op
Ralf Schrooten
Ralf Schrooten
21. December, 2020.
Een mooi bedrijf! Waarom, ik heb hier een houtenklopper gekocht die zijn geld waard is. Kwaliteit en prijsverhouding is goed! Een gepassioneerde man die je graag over het vak verteld! Ga hier vaker mensen naar toe verwijzen!
Lees verder